Meny Meny
Kontakt oss Kontakt

Nå kan du lade bilen din i garasjeanlegget under Bodø torg

Bilde

 

Nå kan besøkende av Koch kjøpesenter lade sin elbil mens de gjør sin ærend i sentrum. Med til sammen 5 ladere ved Torggarasjens kundeparkering kan nå el-bilister glemme rekkeviddeangst når de skal kjøre til sentrum.

Vi er utrolig stolte av å kunne tilby våre kunder et ordentlig tilbud innen lading i sentrum. Vi ser at flere og flere av våre kunder kommer med elbil, og behovet for elbilplasser var trengende. Regionen har et stort antall el-biler og hybrid-biler, men lademulighetene i sentrale knutepunkter har vært begrenset. Dette gjør vi noe med nå, og i samarbeid med Bodø Energi Kraftsalg og Officelink vil vi nå kunne tilby flere parkeringsplasser med lademuligheter for elbiler. Dette vil gi el-bilister en ekstra service slik at de ikke trenger å ha rekkeviddeangst når de er ferdige med sine ærender i byen sier Morten Koch, senterleder for Koch Kjøpesenter.

Bilde

Det er flott at vi klarer dette med lokale aktører som er trygt forankret i Bodøsamfunnet. Teknologien som er benyttet, Charge 365, er utviklet av Officelink her i Bodø. I tillegg kjøpes strømmen lokalt hos Bodø Energi Kraftsalg som har lenge vært en viktig hjørnesteinsbedrift i Bodø, legger Morten Koch til.

Ladestasjonen driftes sammen av Bodø Energi Kraftsalg og Officelink, og støtter de fleste elbiler. Partnere gikk for ladesystemet ZapCharger. Dette er en smart og fremtidsrettet lader som er opptil 60% mer effektiv enn tradisjonelle el-bil ladesystemer.

Nå vil det bli enda enklere å være el-bilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader. Hvis dette blir godt mottatt av folk, vil vi utvide tilbudet ytterlige sier direktør for Bodø Energi Kraftsalg, Ole Angellsen. Han avslører også at Bodø Energi Kraftsalg er i ferd med å tilby sine kunder en sikker ladeløsning hjemme.

Ladeanlegg er åpent 24/7. Betalingen for ladingen skjer via vanlig bankkort som registreres i systemet.

HER FINNER DU VEILEDNING TIL BRUK AV LADESTASJON I TORGGARASJEN