Meny Meny
Kontakt oss Kontakt

Inspirasjonsettermiddag

Bilde

VELKOMMEN TIL INSPIRASJONSETTERMIDDAG!

Dette arrangementet er gratis og arrangeres kun til kunder hos Bodø Energi Kraftsalg.

Bodø Energi Kraftsalg inviterer sammen med vår partner Bodø Glimt, til Inspirasjonsettermiddag for barn mellom 6 og 12 år på Asmyra Stadion. Dere vil bli bedre kjent med Glimt spillerne, samt at barna vil lære fotballtriks fra de beste talentene. Alle barn kan ha med seg følge som kan vente i Sportsbaren mens de påmeldte er på banen.

Tid / sted

Oppmøte 12.September kl. 17:00 i Sportsbaren på Asmyra, og ferdig kl. 19:00. Sportsbaren finner du i 3.etasjen med inngang fra Diadora tribunen (gammel Glimt-losje).

Det blir lett serverig av smoothie og frukt for de minste og kaffe for de voksne.


Program

17:00  Oppmøte.
17:10  Bodø Energi Kraftsalg ønsker sine kunder velkommen.
17:15  Bodø Glimt spillere skal fortelle om seg selv og om sin rolle i Bodø Glimt.
18:00  Barna kler på seg fotballsko og går ned til fotballbanen hvor de skal lære fotballtriks. De voksne kan se på sine små talenter i Sportsbaren mens de nyter nykokt kaffe.

Påmelding

Påmelding skjer via Bodø Energi App. Finn Glimt-kupongen, fyll ut og send inn skjema til oss. Påmelding gjelder pr. barn pr. innsendt skjema. Har du flere barn du ønsker å melde på, må du sende en ny påmelding ved å starte på nytt igjen.

Vi ønsker å minne om at vi har begrenset antall plasser, og det er svært ønskelig å få tilbakemelding om ditt barn ikke kan komme til arrangementet. Dette kan du gjøre ved å sende påmelding på nytt igjen med å kommentere i kommentarfeltet at dere melder avbrudd. Eventuelt kan dere også melde avbrud på tlf. 75 54 51 00 eller sende oss e-post til kunde@bodoenergi.no

Huskeliste

Husk fotballsko og godt humør!

Husk det er begrenset antall plasser!

Bilde

Håper dere får en fin ettermiddag sammen med oss og Glimt.
Hilsen Bodø Energi Kraftsalg